MY EDUCAM - Welkom in de bedrijfsruimte

Klik op de onderstaande links om toegang te krijgen tot de beveiligde diensten die voor bedrijven uit de autosector en de aanverwante sectoren voorbehouden zijn. Bewaar uw gegevens zorgvuldig voor later gebruik.


Ik wil voor mijn bedrijf een opleiding laten erkennen.

Klik hier voor meer info over de EDUCAM-erkenning.

Om de erkenningsaanvragen van uw bedrijf te kunnen indienen hebt u een specifieke gebruikersnaam en een wachtwoord nodig.

Vul hier uw erkenningsaanvraag in

Nog geen gebruikersnaam en wachtwoord om een erkenningsaanvraag in te dienen?
> Registreer hier om uw login aan te vragen

Uw website opleidings-CV zal binnen enkele dagen wijzigen

Om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens beschermd blijven, koos EDUCAM voor een nieuwe, veiligere website opleidings-CV. Deze website zal ook aangenamer zijn om te gebruiken. Vanaf 27 mei wordt het huidige platform gedeactiveerd en heeft uw bedrijf een nieuwe toegang nodig voor het nieuwe platform.
In tegenstelling tot de oude website, kan enkel de wettelijke vertegenwoordiger de nieuwe toegang voor uw onderneming en zijn eventuele filialen activeren. Hij kan zijn machtiging vervolgens delegeren aan een persoon naar keuze.
Binnen enkele dagen zal de wettelijke vertegenwoordiger van uw bedrijf per post een unieke en strikt persoonlijke toegangscode ontvangen, samen met de te volgen stappen voor de activatie.De nieuwe website opleidings-CV zal toegankelijk zijn vanaf 21 juni.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie op 02/778 63 30 of via het adres opleidingscv@educam.be.